Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bekritiseerde Kishna reageert: 'Meneer Koeman kent mij niet eens...'

Laatste update:

"Belachelijk, hij heeft voor Ajax nog geen goede wedstrijd gespeeld. Ik begrijp helemaal niets van zo'n transfer", zo stelde Koeman. Kishna kan weinig met de uitlatingen van de Europees kampioen van 1988. "Meneer Koeman kent mij niet eens. Hij heeft nog nooit een woord met mij gewisseld. En hij heeft dan ook weer wat erover te zeggen..."

Mede door zijn moeizame relatie met coach Frank de Boer vertrok Kishna deze zomer bij Ajax. Bij Lazio begint zijn prille carrière in zekere zin opnieuw, zegt de aanvaller. Nu is de Hagenaar weer even in Nederland om te spelen met Jong Oranje, dat vrijdag tegen Jong Cyprus begint aan de kwalificatie voor het EK 2017 in Polen.

"Zo zullen er altijd mensen zijn die wat te zeggen hebben", zo reageert Kishna in gesprek met FOX Sports. "Ik vergelijk mezelf niet met anderen. Ik heb deze kans gepakt, deze stap gezet, en ik ga er nu hard voor vechten om het waar te maken." In tegenstelling tot Kishna wacht Wesley Hoedt nog op zijn eerste officiële speelminuten voor Lazio. De verdediger ging deze zomer van AZ naar Rome. Er zit volgens de verdediger 'een plan achter'. "Dat heb ik zelf bedacht. Dus als ik daar achter sta, dan vind ik dat geen probleem. Ik vond dat ik er klaar voor was, dan ga je daar voor."

Ricardo Kishna heeft er goed aan gedaan om naar Lazio te gaan

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties