Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bekritiseerde spits haalt gram met hattrick in kwartfinale Copa América

Laatste update:

De aanvaller wist in de drie groepswedstrijden op de Copa nog niet te scoren, waardoor hij slechts twee interlandtreffers sinds 2012 achter zijn naam had staan. De 31-jarige Guerrero kreeg zodoende te maken met de nodige kritiek, maar kreeg tegen Bolivia toch weer het vertrouwen van bondscoach Ricardo Gareca en beschaamde dat niet, met zijn tweede hattrick ooit op de Copa.

Guerrero was in de eerste helft tweemaal trefzeker in drie minuten tijd (kopbal en binnengeschote na een prachtige pass) en maakte zijn hattrick een halfuur in de tweede helft compleet, door een verkeerde pass in de Boliviaanse defensie af te straffen. De aanvaller staat nu tweede op de all-time topscorerslijst van Peru, met 24 treffers. Marcelo Martins Moreno wist namens Bolivia nog wel wat terug te doen, door een strafschop te benutten, maar de wedstrijd was op dat moment al beslist.

-
Denk je dat Peru kan winnen van Chili?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties