Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Belachelijk dat je iemand wegstuurt voor een paar scheldwoorden'

Laatste update:

Kalisse is het er niet mee eens dat zijn huurcontract om 'een paar scheldwoorden' is ontbonden en claimt dat technisch manager Marco Boogers op zoek was naar een reden om hem weg te sturen. Dat er dingen gezegd zijn die niet horen, bekent Kalisse. "Ik heb "opkankeren" gezegd, ik heb "vieze aap" gezegd. Maar elke voetballer weet dat in een wedstrijd waarin veel emoties en frustraties zitten je dingen gaat zeggen", verzekert hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Boogers benadrukt dat Kalisse de term 'opkankeren' gebruikte tegen Lars Veldwijk in het duel met FC Oss, uitgerekend de wedstrijd waarin bij de aftrap een minuut stilte in acht werd genomen voor de aan alvleesklierkanker overleden Theo Bos. Toen Kalisse na het duel met Cambuur ook nog ploeggenoot Jeffrey Fortes uitmaakte voor 'kankeraap' richtten meerdere spelers zijn woede op hem en vond er op de training zelfs een handgemeen plaats tussen Kalisse en Marvin Peersman.

Meer nieuws

Roma heeft na 20 wedstrijden genoeg gezien en biedt Angeliño miljoenensalaris
1
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
31
Red Bull meldt zich op Engelse voetbalmarkt en gaat in zee met volksclub
6
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
13
Memphis Depay brengt twee weken voor start EK nieuwe videoclip uit
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties