Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belangrijk duo PSV lijkt race tegen de klok voor Monaco te gaan verliezen

Laatste update:

Ramalho staat al sinds eind vorig seizoen aan de kant vanwege enkelklachten, terwijl Mauro Júnior sinds juni ontbreekt. Ook Olivier Boscagli (knieblessure) wordt nog lang niet terug verwacht. Daardoor houdt Van Nistelrooij voor het centrum van de defensie Jordan Teze, Armando Obispo, Jarrad Branthwaite en Derrick Luckassen over. Laatstgenoemde wordt al enkele seizoenen op rij verhuurd, maar krijgt vanwege de overvolle ziekenboeg steevast de kans van Van Nistelrooij in de voorbereiding.

Mauro Júnior - oorspronkelijk een aanvallende middenvelder - werd door Roger Schmidt omgeturnd tot rechtsback en was op die positie afgelopen seizoen doorgaans eerste keuze van de Duitser. PSV haalde met Ki-Jana Hoever echter al wel een alternatief. Bovendien is de verwachting dat Phillipp Mwene, die sinds half februari al uit de roulatie ligt, de krachtmeting met Monaco wél gaat halen. Datzelfde geldt voor Érick Gutiérrez, Cody Gakpo en Guus Til.

PSV speelt op 30 juli de eerste officiële wedstrijd van het seizoen tegen landskampioen Ajax. De inzet van dat duel is de Johan Cruijff Schaal. Op 2 augustus staat de eerste ontmoeting tegen de Monegasken al op het programma. Exact een week later komt de selectie van Philippe Clement op bezoek in het Philips Stadion. Mocht PSV het tweeluik naar zich toe weten te trekken, kwalificeert het zich voor de laatste play-offronde voor de Champions League.

Champions League
PSV
3 - 2
AS Monaco

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties