Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belangrijke Ajax-speler blijkt 'moeilijke jongen die soms alles denkt te weten'

Laatste update:

De naam Berghuis valt wanneer het gaat over de historische afstraffing die Ajax onderging bij Feyenorod (6-0). "Normaal gesproken heeft Ajax misschien wel de beste voorhoede van Nederland, maar Berghuis en Brobbey zijn er nu niet", aldus Advocaat. "Dat de vervangers niet goed zijn, daar kun je de technisch directeur (Sven Mislintat, red.) op aankijken."

Advocaat werkte vanaf 2019 twee seizoenen samen met Berghuis. "Een uitstekende speler", zegt Advocaat kortaf. Hugo Borst daagt Advocaat uit: "Je bent altijd zo lief voor die jongen." Advocaat: "Ja, omdat het een goede speler is."

De huidig bondscoach van Curaçao gaat er vervolgens toch iets dieper op in. "Moet je horen... Ik kende hem al van bij AZ. Toen was hij nog een stuk jonger en daar heeft hij het ook uitstekend gedaan. Daarna werkten we samen bij Feyenoord. Daar was hij ook uitstekend. Twee jaar achter elkaar maakte hij zestien goals, als buitenspeler. Maar het is niet de makkelijkste, laat ik het zo zeggen."

"Het is een moeilijke jongen, maar ook voor zichzelf", vindt Advocaat. "Op een gegeven moment gaat hij denken dat hij alles weet..."

Advocaat haalt als voorbeeld een wedstrijd uit 2021 bij sc Heerenveen (3-0 verlies) aan. "Toen ging hij verwijten maken naar medespelers, terwijl als hij gewoon met zijn man meeliep er niks aan de hand was."

Na afloop deed Berghuis in de media een uitspraak die de boel verder op scherp zette. "'We moeten terug naar de tekentafel.' Dat is Berghuis. Zo is die ook. Als hij ook maar een gevoel heeft, gooit hij het eruit."

Advocaat had het al met al moeilijk met zijn sterspeler. "Uiteindelijk ondermijnde hij daar wel mijn gezag mee, ja zeker. Maar hij heeft nooit gezegd dat ik weg moest, of wat dan ook."

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
2
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties