Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belgen alvast op hoteljacht in Rusland: vertrouwen in WK-plaatsing enorm

Laatste update:

De FIFA laat de landen alleen toe in 'FIFA-gekeurde' hotels, zo meldt Het Nieuwsblad. Landen willen het hotel zo dicht mogelijk bij een goed trainingscomplex hebben liggen, het liefst bij Zenit Sint-Petersburg of een van de grote clubs uit Moskou. De opties zijn schaars en omdat de Belgen er wel vertrouwen in hebben, kan er alvast geboekt worden.

Overigens is er een tweede reden dat de Belgische bond nu al op pad is. De FIFA strijkt flinke commissies op bij de aanbevelingen van de 'FIFA-hotels' en de Belgen lijken geen zin te hebben om te veel te betalen. Men gaat nu dus maar eens informeren wat de prijzen zijn.

Snap jij dat de Belgen al op hoteljacht gaan, of is het arrogant?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
2
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
17
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
21
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties