Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belgen blij met volle buit uit drie duels: 'De bank is gewoon héél sterk'

Laatste update:

"Dit is heel sterk", sprak hij na de 1-0 zege op Zuid-Korea, dat weinig tegenstand bood, terwijl het geruime tijd met een man meer speelde. Wilmots vond het extra knap dat België met tien tegen elf alsnog wist te winnen, door een late treffer van Jan Vertonghen. "We schrijven geschiedenis met negen punten uit drie duels. In mijn tijd is dat nooit gelukt", sprak hij lachend.

Wilmots erkende dat de wissels die hij doorvoerde tegen de Zuid-Koreanen goed uitpakten. Eerder in het toernooi had hij ook al een goede hand van wisselen. "De bank is gewoon héél sterk. Elke speler geeft zich voor de volle honderd procent voor België. Divock Origi en Nacer Chadli zijn prima ingevallen. We hebben gewoon perfect geprofiteerd van de ruimte op het einde", luidde de conclusie van de bondscoach. Dinsdag ontmoeten de Belgen de Verenigde Staten.

FIFA World Cup
Zuid-Korea
0 - 1
België
Verslaat België ook de Verenigde Staten, denk je?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties