Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Van Hooijdonk beschuldigt Ronald Koeman spijkerhard van vriendjespolitiek

Laatste update:

Koeman legde uit dat Bergwijn 'aan de binnenkant' op de rechtervleugel moet gaan spelen, ook om de opkomende rechtsback Denzel Dumfries ruimte te geven aan de zijlijn van het veld. "Ik denk dat Donyell Malen dat ook goed kan", zegt Van Hooijdonk.

"We hebben Malen ook vaak als centrumspits gezien", haalt Van Hooijdonk aan. "Als je daar kan spelen en je kan ook aan de buitenkant spelen, dan is het ook niet zo'n grote omschakeling om daar tussenin te gaan lopen. Ik blijf het een heel verrassende keuze vinden."

Koeman zei ook dat Bergwijn in zijn eerste periode als bondscoach heeft laten zien aan de binnenkant van de rechtervleugel te kunnen spelen. "Ik vind dat een slechte reden", zegt Van Hooijdonk. "We zijn hier op een EK. We zijn niet op een soort afscheidstoernooitje, waar je ook nog bepaalde vriendjes meeneemt die in het verleden bepaalde zaken hebben verricht."

Rafael van der Vaart oordeelt minder hard over het opstellen van Bergwijn. "Het is ook niet zo dat die anderen de pannen van het dak spelen. Je ziet aan Koeman dat het gebaseerd is op een gevoel... Koeman ziet hem op de training, hij zegt dat Bergwijn fitter is geworden, dan is dit misschien wel het moment."

Van Hooijdonk gaat daar niet in mee. "We hebben dat op het WK in Qatar ook gezien met Louis van Gaal, die ook gokte op jongens die de vorm eigenlijk niet hadden, en uiteindelijk is dat ook niet goed uitgepakt. Dit van Koeman is gebaseerd op hoop. Het is hoop."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor Rick Karsdorp
0
Mats Wieffer vliegt naar Engeland om transfer naar Brighton af te ronden
101
Erik ten Hag wil Nederlandse enclave uitbreiden en meldt zich bij Ajax
26
'Wolvengroet wordt Merih Demiral fataal: Turkse verdediger mist duel met Oranje'
96
Wieffer moet Feyenoord niet inruilen voor Brighton: 'Kom op, zoek het hogerop'
32
Mbappé is dag voor kraker op EK vol lof over grote voorbeeld Cristiano Ronaldo
10

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties