Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

België heeft Hazard niet nodig bij zesklapper, gelijkspel in Wales

Laatste update:

België - Andorra 6-0
Ondanks de afwezigheid van sterspeler Eden Hazard, die geen risico nam met een teenblessure, was het vooraf niet de vraag óf, maar met welke cijfers België zou gaan winnen van Andorra. De ploeg van Marc Wilmots kwam weliswaar wat moeilijk op gang, al had dat alleen te maken met het missen van een aantal flinke kansen: Kevin De Bruyne schoot op de paal en Divock Origi schoot eerst op de paal en later ook nog eens op de lat. Na een overtreding op Dries Mertens, die werd neergelegd in het strafschopgebied, brak De Bruyne de ban van elf meter. Diezelfde De Bruyne maakte een paar minuten later ook 2-0, waarna hij een goede kans miste op de snelste hattrick uit de geschiedenis van de Rode Duivels.

Nacer Chadli tekende even voor rust wel voor de 3-0. Aan het spelbeeld veranderde ook na rust zoals wel verwacht mocht worden helemaal niets. Het was wachten op meer doelpunten en die zouden ook vallen. Eerst tekende Origi, die voor rust dus al twee keer het aluminium had geraakt, voor 4-0. Na goed werk van Toby Alderwereild maakte Mertens de vijfde, waarna de kleine dribbelaar van Napoli ook de 6-0 maakte.

Wales - Bosnië-Herzegovina 0-0
Wales hoopt eindelijk een keer mee te doen aan een hoofdtoernooi en aan de hand van Gareth Bale moet het deze reeks een keer gaan lukken. Omdat er in plaats van 16 liefst 24 ploegen deelnemen aan de eindronde is de kans groter dat Wales zich plaatst, maar samen met België is Bosnië-Herzegovina (nog deelnemer aan het voorbije WK) de grootste concurrent in Groep B. Met kleine kansjes voor beide doelen (Ashley Williams en Gareth Bale voor Wales, Miralem Pjanic, Vedad Ibisevic en Edin Dzeko voor Bosnië) maakten de ploegen er allesbehalve een enerverende eerste helft van. Ook na rust vielen er geen treffers, waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt.

Cyprus - Israël 1-2
Cyprus had de eerste wedstrijd in Groep B nogal verrassend gewonnen van WK-deelnemer Bosnië-Herzegovina en kon tegen Israël nu al goede zaken doen in de strijd om de EK-tickets. Dat plan liep echter compleet de mist in, want Israël (met Willem II'er Ben Sahar op de reservebank) was te sterk op het eiland. Zeven minuten voor de onderbreking opende Omer Damari de score namens de bezoekers, waarna Tal Ben Haim nog voor rust de 0-2 op het bord zette. Via Constantinos Makrides kwam Cyprus nog wel terug tot 1-2, maar verder zouden de eilandbewoners niet komen.

-
België is op het EK van 2016 kanshebber

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
30
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
25
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties