Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

België in de zevende hemel: 'Het tactische plan is tot in perfectie uitgevoerd'

Laatste update:

"Ze hebben het gedaan", jubelde de Spanjaard na afloop voor de camera van Sporza. "Het was ongelooflijk zwaar en je weet dat Brazilië nooit zal opgeven. De spelers waren ongelooflijk sterk. Ze hebben het tactische plan tot in de perfectie uitgevoerd. Ik ben ontzettend trots en ik hoop ook dat België heel trots is."

Martínez slachtofferde Dries Mertens voor het kwartfinaleduel met Brazilië en koos ervoor Marouane Fellaini het middenveld te laten versterken. Die tactische wijziging pakte uiteindelijk goed uit voor de Belgen. "We hebben Brazilië geklopt op het WK. Dat is een geweldige herinnering, eentje om te koesteren", vervolgde Martínez.

België mag zich door de zege voor het eerst sinds 1986 melden in de halve finale van het WK. De ploeg van Martínez wacht een ontmoeting met Frankrijk, dat eerder op de dag Uruguay betrekkelijk eenvoudig over de knie legde (0-2). "We gaan even genieten van dit moment, maar niet te lang, want we hebben energie nodig voor de volgende wedstrijd. We willen opnieuw zo goed mogelijk zijn in de halve finales."

Wie plaatst zich voor de finale?

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
6
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
15
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties