Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

België kan historie schrijven: 'Maar we voelen ons niet de beste ter wereld'

Laatste update:

Drie jaar geleden, toen Wilmots aan de slag ging als keuzeheer van de nationale ploeg, waren de Belgen nog slechts de nummer 54 van de wereld. Volgens middenvelder Axel Witsel speelt het absoluut mee dat België de huidige nummer één Argentinië dinsdag kan aflossen. "Dat zou historisch zijn. Het geeft ons zeker extra motivatie voor de match tegen Israël", vertelt Witsel aan Sporza.

"Maar we voelen ons niet het beste team ter wereld. Daar moeten we nog een hele weg voor afleggen", benadrukt de speler van Zenit Sint-Petersburg, die van mening is dat België ondanks het mogelijk veroveren van de mondiale koppositie zeker niet 's werelds beste is. "Ik vind Duitsland de sterkste ploeg en ook Spanje, Argentinië en Brazilië schat ik hoger in dan België. En Italië blijft natuurlijk een sterk land."

-
Denk je dat België dinsdag wint van Israël?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
2
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
179

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties