Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

België kan startbewijs voor eerste toernooi in elf jaar tijd al ruiken

Laatste update:

België had de zege te danken aan Steven Defour, die op de plek speelde van Eden Hazard. In het laatste deel van de eerste helft brak hij de score open, maar eigenlijk had Marouane Fellaini dat al veel eerder kunnen doen. Hij kreeg een voorzet van Nacer Chadli, maar kopte net voorbij de paal naast het Schotse doel. Daarna kwam een wat gezapige fase, waarin slechts Kevin De Bruyne positief opviel met twee pogingen. Beide werden klemvast gepakt door de keeper.

Defour knalde zijn land uiteindelijk naar 0-1 met een fraai schot, waar David Marshall geen weerwoord op had. De koers richting Brazilië werd daarmee nog scherper ingezet en na rust kwam de voorsprong eigenlijk niet meer in gevaar. België claimde een strafschop toen Christian Benteke werd gevloerd, maar had het geluk niet aan zijn zijde. Later was dat wél het geval, toen Shaun Maloney in kansrijke positie de mogelijkheid tot de 1-1 liet liggen.

In de laatste minuten maakte Kevin Mirallas een einde aan de laatste twijfel en zorgde hij voor opluchting, met de 0-2. Doordat groepsgenoot Kroatië vrijdag niet verder geraakte dan 1-1 bij Servië, wordt de voorsprong van België uitgebreid van drie naar vijf punten. Er zijn nog maar twee wedstrijden te gaan en de Belgen waren al zeker van een plaats bij de eerste twee. Wanneer Kroatië-België volgende maand in een gelijkspel eindigt, zijn de Rode Duivels helemaal zeker van deelname aan het WK 2014.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties