Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

België klopt Frankrijk in doelpuntenkermis; Mertens komt met schrik vrij

Laatste update:

Benoît Trémoulinas ging na een half uur met twee gestrekte benen door op de aanvaller van Napoli en Mertens lag vervolgens kronkelend op de grasmat. Hij kwam met de schrik vrij en datzelfde gold voor Trémoulinas, die van de Kroatische scheidsrechter Marijo Strahonja gek genoeg geen enkele kaart kreeg voor de charge. Toen Mertens weer op het veld stond, weigerde hij de uitgestoken hand van Trémoulinas te schudden. Op dat moment stond het overigens al 0-1, want Fellaini had na zeventien minuten van dichtbij raak geschoten. Hij pikte de bal na een mislukt schot van Radja Nainggolan op en drukte al dan niet in buitenspelpositie succesvol af.

De eerste bal tussen de palen leverde daarmee voor België direct een treffer op en drie minuten voor de pauze werd het, nadat Christian Benteke al een grote kans had gemist, ook nog 0-2 in Parijs. Fellaini kopte de bal na een voorzet van Toby Alderweireld in de korte hoek. Frankrijk dook daardoor met een slecht gevoel de kleedkamer in en zal gedacht hebben dat men in het eerste kwartier had moeten toeslaan. Het team van Didier Deschamps had de wedstrijd in de beginfase namelijk in handen en hanteerde een hoog tempo, maar de voorzetten kwamen steevast niet aan. Deschamps bracht daarom Dimitri Payet en Alexandre Lacazette binnen de lijnen voor de tweede helft.

Die wissels boden les Bleus echter geen soelaas, want na vijf minuten kregen zij de derde treffer om de oren. Nainggolan kegelde de bal van ver overhoeks in het doel van Hugo Lloris: 0-3. Twee minuten later deed Frankrijk weer wat terug. Een door Nicolas Lombaerts veroorzaakte strafschop werd benut door Mathieu Valbuena en daardoor kregen de blauwhemden weer hoop op een goed resultaat. Aan de overkant ging de bal echter ook op de stip en de relatief onzichtbare Eden Hazard maakte geen fout: 1-4. Frankrijk kwam via Nabil Fekir en Payet nog terug tot 3-4, maar een gelijkspel zat er niet in voor het gastland van het komende EK.

-
Een terechte zege voor België?

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties