Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

België maakt jacht op eerste plaats FIFA-ranking na misstap concurrenten

Laatste update:

België gaat zaterdag op bezoek bij Andorra en krijgt drie dagen later bezoek van Israël. Het elftal van Marc Wilmots kan zich in die duels definitief verzekeren van een plek op het EK, maar dus ook geschiedenis schrijven. Bij het behalen van zes punten is het land niet meer te achterhalen door Duitsland en Argentinië.

De regerend wereldkampioen ging vrijdag met 1-0 onderuit tegen Ierland, terwijl Argentinië de WK-kwalificatiecampagne aftrapte met een 0-2 nederlaag tegen Ecuador. Vóór het opstellen van de nieuwe ranking van de FIFA, begin november, speelt zowel Duitsland als Argentinië nog één wedstrijd. Wint België echter twee keer, dan is het niet meer te achterhalen.

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
3
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
26
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
12
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties