Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

België trekt weinig spectaculair oefenduel al in eerste helft naar zich toe

Laatste update:

De Rode Duivels trappen het WK op 18 juni af met een wedstrijd tegen Panama. Voor die tijd moet blijken of Vincent Kompany tijdig hersteld is van de liesblessure die hij in de oefeninterland tegen Portugal (0-0) opliep. Tot er duidelijkheid is over Kompany, maakt Laurent Ciman nog deel uit van de selectie van de Belgen. De verdediger van Los Angeles FC kreeg tegen Egypte een basisplaats van bondscoach Roberto Martínez, die zijn ploeg in een 3-4-3-formatie in het veld bracht.

Vanaf het beginsignaal was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Egypte. Yannick Carrasco leek de bal na zes minuten voor het intikken te krijgen, maar het leer kwam net niet aan bij de speler van Dalian Yifang. Binnen het kwartier kregen ook Dries Mertens en Eden Hazard mogelijkheden, terwijl Romelu Lukaku van dichtbij naast schoot. Niet veel later was de spits van Manchester United wel trefzeker, nadat Marwan Mohsen namens Egypte een kopkans had laten liggen. De Egyptische doelman Essam El-Hadary kon een schot van Hazard nog stoppen, maar was kansloos op de rebound van Lukaku.

Zeven minuten voor rust verdubbelde Hazard de score op aangeven van Carrasco. Martínez greep de rust aan om enkele wijzigingen door te voeren en bracht Adnan Januzaj, Michy Batshuayi, Marouane Fellaini en Nacer Chadli in het veld. Mede door het nodige wisselen, verdween het tempo volledig in de tweede helft. België kreeg nog wel mogelijkheden via Toby Alderweireld, Thomas Meunier en Carrasco, terwijl de bezoekers hadden kunnen scoren via Mahmoud Trezeguet. De gezapige tweede helft leverde in blessuretijd nog een treffer op. Fellaini bepaalde de eindstand op aangeven van Batshuayi op 3-0.

-
Zie jij dit België hoge ogen gooien op het WK?

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
10
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
7
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties