Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belgisch international baart opzien na kritiek op mensenrechten: 'Ronaldo...'

Laatste update:

Carrasco vroeg zelf om een persconferentie, omdat er wat ophef was ontstaan over zijn keuze. "Ik wist dat iedereen naar mijn transfer zou vragen, dus besloot ik om het nu meteen voor alle media te doen. Dan moet in de toekomst niemand nog naar het waarom vragen", zei de aanvaller lachend, om vervolgens de reden achter zijn transfer te onthullen. "Volgend jaar ben ik 31 en ik was mijn laatste contractjaar bij Atlético ingegaan. Mijn enige concrete aanbod deze zomer kwam uit Saudi-Arabië. Bovendien zien we dat er veel meer blessures voorkomen in het voetbal, door het enorme aantal wedstrijden. Ik heb voor zekerheid gekozen, risico's nemen wilde ik niet."

De aanvaller kreeg de vraag of hij zijn financiële ambities belangrijker vindt dan sportieve ambities. "Het is nog altijd een beroep", reageerde Carrasco. "Als er zo'n kans komt, denk je daar toch twee keer over na. Kijk, ik weet dat ik de kwaliteiten heb om bij goede clubs te spelen, maar als er een blessure is... Ik heb daarover gesproken met Axel Witsel, die geblesseerd raakte net voor zijn laatste contractjaar bij Dortmund. Je speelt daarna niet meer ontspannen en op honderd procent. Dat gevoel had ik ook tijdens de voorbereiding, ik hield me in."

Carrasco, die ook gesprekken voerde met FC Barcelona, werd afsluitend nog gevraagd over de reputatie van Saudi-Arabië op het gebied van mensenrechten. De aanvaller haalt zijn schouders echter op. "Ik sta niet achter wat de mensenrechtenorganisaties zeggen. Ronaldo heeft daar toch ook een gewoon leven met zijn vrouw? Ik ben daar zelf geweest en zag hoe mensen daar rondliepen. Het is een mooi land, eerlijk gezegd. Zulke zaken beoordelen is moeilijk als jullie enkel luisteren naar wat andere mensen zeggen. Je moet dat zelf meemaken en voor mij is er niks bijzonders."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
9
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
108
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties