Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belgisch international 'ontzettend gefrustreerd' door noodgedwongen absentie

Laatste update:

"Dat was ontzettend frustrerend, maar het was niet anders", wordt Meunier geciteerd door Het Laatste Nieuws en Voetbal International. "Ik had er graag alles aan gedaan om die wedstrijd te helpen winnen, maar het was niet mogelijk. Voor iedereen kwam de nederlaag hard aan. We hadden kansen, maar waren te weinig efficiënt. Zij scoorden wel en dan werd het lastig. Frankrijk heeft een erg stevig team en speelde de partij intelligent uit."

"We hadden een kans om wereldkampioen te worden, maar het is niet gelukt. Nu hebben we toch nog een kans om iedereen trots te maken. We moeten de teleurstelling dus eventjes van ons afzetten", doelt Meunier op de troostfinale. "Dit België had gewoon wereldkampioen moeten worden, maar helaas is dat niet gelukt. Ik wil kunnen zeggen dat ik het WK gespeeld heb en dat ik derde ben geworden."

We hebben een fantastische groep en we willen op dat podium staan. Dit België had gewoon wereldkampioen moeten worden, maar helaas is dat niet gelukt. De derde plaats is nu het minimum. Een tweede nederlaag zou ook niet bij ons fantastische toernooi passen. Over twee jaar op het EK komt er misschien nog eens een kans, maar over vier jaar zal er veel veranderd zijn."

Verwacht jij dat België derde wordt op het WK?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties