Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belgische media maken zich zelfs zorgen over invloed Lang: 'Lang-kort-lang'

Laatste update:

'Alleen Noa Lang kan overmacht Club omzetten in zege tegen Waasland-Beveren', zo staat boven het wedstrijdverslag van Sporza. Op de website van de VRT valt te lezen dat Lang 'de uitblinker met dienst met twee doelpunten was'. Lang werd echter niet de man van de match: dat was Beveren-keeper Nordin Jackers. "De doelman excelleerde vooral in de tweede helft met een resem reddingen op loepzuivere kansen voor onder meer Bas Dost, Hans Vanaken, Lang en Tahith Chong."

De conclusie van Bart Lagae van Het Nieuwsblad is veelzeggend. "Er waren eens vijf Belgen, vijf Nederlanders en een Ivoriaan", schrijft hij op de website van het dagblad. "Eén week na de aanwerving van Nabil Dirar en Tahith Chong experimenteerde Philippe Clement op bezoek bij Waasland-Beveren met een nieuwe type-elf. De slotconclusie is echter dezelfde als de vorige weken: Club is afhankelijk van Noa Lang. Lang-kort-lang. Dat was Waasland Beveren-Club Brugge in een notendop. Een doelpunt van Noa Lang in het begin van de wedstrijd, een doelpunt van Noa Lang op het eind en tussendoor tachtig minuten waarin Waasland-Beveren wel wilde, maar niet kon."

"De invloed van de Rotterdammer is zo groot geworden dat Club de neiging heeft ineen te zakken als hij uit de wedstrijd verdwijnt. En dat was precies wat er gebeurde tijdens een periode in de tweede helft." Lagae wijst erop dat de afhankelijkheid van Lang bovendien betekende dat de andere aanvallende spelers minder uit de verf kwamen. "Bas Dost heeft met vijf doelpunten sinds Nieuwjaar zijn waarde voor Club al bewezen, maar liet op de Freethiel zijn zesde liggen. Chong is straks niet speelgerechtigd in de Europa League en dus zou de voorhoede met Lang, Dost en Chong wel eens de (volledig Nederlandse) type-aanval voor de competitie kunnen worden. Maar uiteindelijk draaide alles weer om Noa Lang", concludeerde Lagae. "Diep in de blessuretijd scoorde hij ook de 0-2."

Het Nieuwsblad strooit met vijven en zessen en geeft de hoogste beoordeling logischerwijs aan Lang: een acht. "Man van de match: we konden het eigenlijk voor de match al neerpennen. Met een afstandsschot én een doelpunt in de laatste seconde beslissend. Kwam ook met de meeste ideeën." Ook Het Laatste Nieuws benadrukt hoe belangrijk Lang voor blauw-zwart was. "Uitblinker Noa Lang loodst Club op z'n eentje voorbij Waasland-Beveren en zorgt voor 24 op 24", verwijzend naar de achtste zege op rij.

"Drie punten en twee goals", zo luidt het summiere commentaar van Lang op zijn Instagram-account. Onder de publicatie van de aanvaller vallen echter tal van loftuitingen van (voormalige) teamgenoten zoals Ryan Gravenberch, Ruud Vormer, Naci Ünuvar, Mitchel Bakker, Sontje Hansen en Joshua Zirkzee te lezen.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties