Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belgische ster moet vrezen: 'Richten ons op het laatste deel van het seizoen'

Laatste update:

Eind december maakte Kompany zijn rentree, maar meteen ging het weer mis. De 29-jarige stopper moest zich laten vervangen met een kuitblessure. "Het is lastig om er iets concreets over te zeggen", zei Pellegrini. "Maar de kans is groot dat Vincent voorlopig niet inzetbaar is. Ik hoop dat hij fit is voor het laatste gedeelte van het seizoen." De confrontaties met Dynamo Kiev in de achtste finales van de Champions League gaan daardoor sowieso aan de Rode Duivel voorbij.

Een aantal weken geleden besloot Kompany zijn hart te luchten via zijn officiële Facebook-pagina. Hij zei te balen als een stekker van het gekwakkel met zijn fysieke gezondheid. "Blessures zitten me nu in de weg, maar die droom geef ik niet op. Ik kom sterker terug", zei hij. "Ik wil de beste verdediger ter wereld zijn. Ik wil dat Manchester City de beste club van dit land wordt en België het beste land ter wereld."

-
Denk jij dat Vincent Kompany over zijn top heen is?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
6
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
17
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties