Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belhanda zet krabbel en gaat elf miljoen verdienen in Kiev

Laatste update:

Aleksei Semenenko gaf zondagavond aan dat de twintigvoudig international, één doelpunt, inderdaad is overgenomen van Montpellier. Belhanda pronkte op de middenstip met een tenue met rugnummer 90, terwijl Lens met nummer 7 gaat spelen en Mbokani met nummer 85. "Zo'n stadion met zulke geweldige support, dat is fantastisch. Het is een eer voor mij om naar Dynamo Kiev te gaan en deze fans te kunnen entertainen met mijn spel", vertelde Belhanda, die vorig seizoen tien keer scoorde in de Ligue 1, aan Championat.

Montpellier, de club waar Belhanda officieel nog tot volgend jaar zomer onder contract staat, gaf vrijdagavond bij monde van voorzitter Laurent Nicollin aan dat er twee biedingen op de smaakmaker waren geaccepteerd. De media gingen uit van Aston Villa en Al-Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten, maar één bieding die daar tussen zat was dus van Kiev. Belhanda bereikte eerder al een persoonlijk akkoord met de nummer drie van de Premier Liga en de Franse club ontvangt waarschijnlijk circa twaalf miljoen euro.

Update 1 juli 19.10 uur - Belhanda zet krabbel en gaat elf miljoen verdienen in Kiev
Younès Belhanda werd maandagavond al voorgesteld aan het publiek van Dynamo Kiev en hij heeft vervolgens ook een vijfjarig contract getekend bij de recordkampioen van Oekraïne. Volgens de Oekraïense en Franse media betaalt de nummer drie van het afgelopen seizoen in de Premier Liga 12 miljoen euro voor de 23-jarige middenvelder, die overkomt van Montpellier. De Marokkaan gaat in Kiev naar verluidt 2,2 miljoen euro per jaar verdienen en als hij zijn contract uitdient, zal Belhanda in de tijdspanne van vijf jaar dus elf miljoen euro opstrijken.

Update 2 juni 11.15 uur - 'Belhanda bedenkt zich en gaat toch niet in Kiev voetballen'
De transfer van Younès Belhanda naar Dynamo Kiev leek al definitief, maar volgens L'Équipe ziet de aanvallende middenvelder alsnog af van zijn overgang naar de Oekraïense competitie. Het Franse dagblad maakt dinsdag melding van het feit dat de 23-jarige Marokkaans international zijn handtekening nog niet onder het contract met Dynamo heeft gezet en dat hij van gedachten is veranderd.

Een mooie club voor Younes Belhanda

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties