Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bellingham schiet Real Madrid dankzij vijfde treffer in extremis langs Getafe

Laatste update:

Carlo Ancelotti liet onder meer Toni Kroos en Federico Valverde op de bank beginnen, wat inhield dat het middenveld bestond uit Luka Modric, Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga en nummer 10 Bellingham. Vinícius Júnior moest wegens een dijblessure toekijken en zag zijn plek in de spits ingenomen worden door Joselu. De Spanjaard vormde een koppel met Rodrygo. Aan de kant van Getafe kwam het duel voor kersverse aanwinst Mason Greenwood nog te vroeg. Mayoral, ex-Real Madrid, moest met Juanmi Latasa voor de doelpunten zorgen. De Koninklijke speelde wegens renovatiewerkzaamheden dit seizoen alleen maar nog maar uitwedstrijden. De renovatie van het Santiago Bernabéu is aan de binnenkant inmiddels gereed, waardoor Real weer terecht kon op eigen veld.

Meer: Luka Modric heeft zijn keuze gemaakt en weet waar hij volgend jaar wil spelen

Niet Real, maar Getafe deelde de eerste klap van de wedstrijd uit. Fran García speelde David Alaba onhandig in, waardoor de Oostenrijker niet bij de bal kon. Mayoral nam het balbezit over, omspeelde Kepa en schoof de bal kalmpjes in het doel: 0-1. Real dacht via een strafschop al snel op gelijke hoogte te kunnen komen, maar kwam bedrogen uit toen de arbiter na het zien van de beelden terugkwam op zijn beslissing. Hij constateerde dat de vermeende overtreding van Carles Aleñá op Bellingham er geen was. Real viel tegen in de eerste helft en kwam moeilijk door de muur van Getafe heen. Desondanks kwam Modric dicht bij de gelijkmaker. García plaatste een voorzet bij de eerste paal op het hoofd van de Kroaat, die zijn duikkopbal knap gekeerd zag worden door Soria. Dat was direct de grootste kans voor de thuisploeg voor rust.

Na rust kwam Real met beduidend meer bewijsdrang het veld op en dat leverde in minuut 47 al de gelijkmaker op. Djené wist niet wat hij met een voorzet van Modric aan moest, verdedigde bijzonder slordig uit en zag Joselu van dichtbij profiteren: 1-1. Real wilde doordrukken en kreeg in de persoon van invaller Kroos twee goede mogelijkheden. Allereerst schoot de Duitser keihard tegen de paal, waarna zijn rebound een prooi was voor Soria. Het zat de thuisploeg ook niet mee, want Carvajal, die eigenlijk voor wilde geven, trof eveneens de paal. Soria liet daarnaast zien uitstekend te kunnen keepen door een zeker lijkend doelpunt van Joselu te voorkomen met een katachtige reflex. In blessuretijd ging het alsnog mis voor Soria. Hij liet een schot van Lucas Vázquez los, waarna de prooi voor Bellingham was: 2-1.

LaLiga
Real Madrid
2 - 1
Getafe

Meer nieuws

De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
46
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
12
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
88
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
25
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
16
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties