Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belofte maakt schuld: goaltjesdief krijgt gloednieuwe wasdroger van Voetbalzone

Laatste update:

De inzet? Als Kaars minimaal dertien doelpunten zou maken in de Keuken Kampioen Divisie, zou de spits van Helmond Sport een fonkelnieuwe wasdroger van Champions League-niveau krijgen. Kusters onderschatte de scoringsdrift van de aanvaller behoorlijk en wist al snel in het seizoen dat hij Kaars een droger verschuldigd was. Electro World Wout van Vlerken schoot de verslaggever te hulp en werkte als trotse sponsor mee.

Martijn Kaars en weddenschappen


Kusters meldde zich onlangs bij Electro World Wout van Vlerken om de beste droger uit te zoeken en hoogstpersoonlijk af te leveren bij de spits. In de winkel werd gekozen voor een zeer betrouwbare Siemens droger ter waarde van 800 euro, inclusief vijf jaar garantie, net als de garantie voor doelpunten die Kaars levert aan Helmond Sport.

Eenmaal bij de woning van Kaars gekomen, bleek het installeren van een droger nog niet zo eenvoudig voor de Voetbalzone-verslaggever. Met de nodige moeite is het apparaat uiteindelijk alsnog succesvol geïnstalleerd door Kusters, zonder inmenging van de gekwalificeerde installateurs die Electro World Wout van Vlerken doorgaans zelf op pad stuurt.

Kaars is sinds de zomer van 2022 de spits van Helmond Sport. Destijds maakte hij de overstap van het net gepromoveerde FC Volendam. Zijn verblijf bij de Kattenmeppers is zeer vruchtbaar gebleken. De voorhoedespeler heeft zich ontpopt tot een sterkhouder van Helmond Sport en wist in zijn debuutseizoen veertien doelpunten te noteren.

Dit seizoen maakte hij zijn dertiende goal al in december toen hij met Helmond ADO Den Haag ontving. Dat duel eindigde in 3-2 voor de thuisploeg.

Inmiddels staat de teller op negentien treffers. Daarmee neemt de goaltjesdief bijna de helft van de gehele doelpuntenproductie van Helmond voor zijn rekening (40). Afgelopen vrijdag was het tegen De Graafschap opnieuw raak. Diep in blessuretijd zorgde hij voor de definitieve nekslag (3-1). Kaars kan zich daarnaast nog gaan kronen tot de meest doelpuntrijke speler in één seizoen namens Helmond Sport. In 2009/10 scoorde Johan Voskamp 22 keer.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
1
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties