Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beloftenteams staan voor schut: NAC en Excelsior scoren zes keer

Laatste update:

NAC Breda - Jong AZ 6-1
NAC had geen kind aan de beloften van AZ en voetbalde zich binnen het halfuur naar een zeer ruime voorsprong. Huseyin Dogan opende in de veertiende minuut de score met een schot vanbinnen de zestien, een fraaie afstandsknal van Mounir El Allouchi resulteerde kort erna in de 2-0 en Finn Stokkers tekende nog voor het verstrijken van het eerste halfuur voor de 3-0. NAC speelde daarmee een gewonnen wedstijd. Toch wist het team van Steijn ook na rust nog driemaal te scoren, via Roger Riera, Joshua Bohui en Nick Venema. Thijs Oosting had tussendoor de eretreffer gemaakt namens de bezoekers.

Jong PSV - Excelsior 1-6
Jong PSV trad aan met een zeer onervaren ploeg, doordat veel talenten momenteel de kans krijgen bij het eerste elftal, en daar wist Excelsior optimaal van te profiteren. De ploeg uit Kralingen begon prima en leidde bij rust al met 0-2, door doelpunten van Ahmad Mendes Moreira en Joël Zwarts. Met name de treffer van Zwarts was prachtig: nadat hij Shurandy Sambo had afgetroefd op snelheid en kracht, vuurde hij verwoestend raak in de korte hoek. Na de onderbreking voerde Excelsior de score verder op via Thomas Oude Kotte, een eigen doelpunt van Justin de Haas en Elías Már Ómarsson, alvorens Damian Timan wat terugdeed namens Jong PSV. Het slotakkoord werd daarna verzorgd door Ómarsson.

TOP Oss - Helmond Sport 1-2
Helmond Sport had zich geen betere start kunnen wensen in het Frans Heesen Stadion, want Jeff Stans schoot het elftal van Wil Boessen al na drie minuten voetballen op voorsprong. De middenvelder nam een afvallende bal op de pantoffel en zorgde zo fraai voor de 0-1. Helmond Sport domineerde daarna, maar wist zijn voorsprong pas aan het begin van de tweede helft uit te breiden via Arno van Keilegom. In de absolute slotfase werd het nog even spannend voor Helmond Sport: Orhan Dzepar werd met zijn tweede gele kaart van de avond van het veld gestuurd en Dennis van der Heijden zorgde voor de aansluitingstreffer. De bezoekers hielden het hoofd echter koel en stapten uiteindelijk verdiend met drie punten van het veld.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties