Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bemoedigende woorden Boussaboun: 'Alleen Ajax en AZ zijn ongenaakbaar'

Laatste update:

"Natuurlijk kan ADO degraderen", waarschuwt Boussaboun, die in totaal zes seizoenen voor ADO speelde, in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Er zijn genoeg voorbeelden van clubs waarvan je dacht dat het niet kon. En die gingen er dan toch uit. Als je geen wedstrijden wint en je pakt slechts sporadisch een puntje dan wordt het lastig." ADO heeft tot dusver pas elf punten verzameld en houdt alleen hekkensluiter RKC Waalwijk onder zich.

Boussaboun vindt de soms forse kritiek op Groenendijk en technisch manager Jeffrey van As echter niet terecht. "Als je een eigenaar hebt die zegt dat je je eigen broek moet ophouden en de begroting gaat omlaag, dan maak je het voor de trainer en de 'td' niet makkelijker." Boussaboun ziet het vertrek van Nasser El Khayati als een van de redenen van het verval van ADO. "Dan doe je als club een stapje terug."

Oud-aanvaller Harry van der Laan denkt dat ook het vertrek van Sheraldo Becker nadelige gevolgen heeft gehad voor de laagvlieger uit Den Haag. "Met zijn snelheid was hij constant dreigend", deelt de voormalige topschutter complimenten uit aan de naar 1. FC Union Berlin vertrokken vleugelaanvaller. "Groenendijk heeft nu geen spelers die het verschil maken. Maar hij heeft de laatste jaren prima gepresteerd dus ik verwacht wel dat hij wat krediet heeft."

Boussaboun hoopt net als Van der Laan dat Groenendijk het voordeel van de twijfel krijgt van de ADO-leiding, zeker gezien de concurrentie in de Eredivisie. "Ik schat ADO hoger in dan RKC, VVV-Venlo, Fortuna Sittard, FC Emmen en zelfs Sparta Rotterdam. Ze hebben genoeg kwaliteit om een reeks neer te zetten", aldus de analist van FOX Sports. "Alleen Ajax en AZ zijn ongenaakbaar." Boussaboun verwacht desondanks dat ADO zware maanden tegemoet gaat. "Maar op basis van routine en de Haagse bravoure denk ik dat ze net die paar punten extra pakken."

Speelt ADO Den Haag ook volgend seizoen in de Eredivisie?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties