Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bendtner waarschuwt Ajax met wereldgoal in topper tegen Molde FK

Laatste update:

Bendtner kreeg de bal zeventien minuten voor tijd in het strafschopgebied van Mike Jensen. De voormalig aanvaller had een prachtige 'trivela' in huis en plaatste de bal diagonaal in de bovenhoek. Het bekende de 1-1, want Fredrik Brustad had de thuisploeg na drie minuten al op voorsprong gebracht. Vijf minuten voor tijd greep Rosenborg de leiding dankzij Anders Konradsen.

Rosenborg verstevigt zodoende zijn koppositie in Noorwegen. Het team van Kåre Ingebrigtsen geniet na negentien competitiewedstrijden een voorsprong van acht punten op naaste achtervolger Sarpsborg 08, dat later dit weekend nog wel in actie komt. Het eerste duel met Ajax staat donderdag op het programma in Amsterdam; de return volgt een week later.

Krijgt Ajax het zwaar met Rosenborg BK?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
1
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties