Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benfica alleen in Portugal oppermachtig: Leverkusen heer en meester

Laatste update:

Leverkusen had op de eerste speeldag verloren van AS Monaco en wilde voor de eigen supporters duidelijk wat goed maken. De thuisploeg begon direct scherp aan de wedstrijd en Son kreeg de eerste kans, maar op aangeven van Kiessling schoot hij recht op Júlio César. De keeper werd even later gered door het aluminium: nadat een schot van Calhanoglu geblokt was kwam de bal bij Lars Bender, die via het lijf van een tegenstander de paal raakte. Even later probeerde Calhanoglu het met een afstandsschot, maar zijn inzet ging net naast.

Benfica hield met pijn en moeite stand, maar de openingstreffer voor Leverkusen kon simpelweg niet uitblijven. Deze goal viel twintig minuten voor rust door een fout van Júlio César: de doelman wist een op het oog simpel schot van Son niet te klemmen, waardoor Kiessling de score kon openen. Tien minuten later zorgde Son na een fraaie Leverkusen-aanval voor de 2-0 en daarmee werd hij de tweede Zuid-Koreaan ooit die scoorde in de Champions League, na Ji-Sung Park. Kort voor rust maakte Son ook nog bijna zijn tweede van de avond, maar zijn schot ging nu net naast.

Benfica kwam er in het eerste bedrijf simpelweg niet aan te pas en Jesus bracht voor de tweede helft twee verse krachten binnen de lijnen. Het leek niet veel aan het spelbeeld te veranderen en Calhanoglu had de 3-0 móeten maken, maar voor een leeg doel wist hij de bal niet binnen te tikken, omdat het speeltuig net voor zijn voet opstuitte. Door die misser kon Benfica de wedstrijd een halfuur voor tijd weer spannend maken, want bij de eerste kans die de bezoekers kregen wist Eduardo Salvio direct te scoren (2-1). Nog geen twee minuten later kreeg Leverkusen echter een strafschop, die werd benut door Calhanoglu, waardoor de marge snel weer werd teruggebracht naar twee. De honger van Leverkusen was hierna nog niet gestild, maar het bleef ondanks een paar aardige mogelijkheden in het restant van de wedstrijd bij 3-1.

-

Meer nieuws

Kieft geeft 2 spelers ondanks groots seizoen weinig kans op basisplek in Oranje
0
Vriendin Evgeniy Levchenko verkozen tot mooiste voetbalvrouw van 2024
0
Quincy Promes geeft teken van leven, maar is allesbehalve met voetbal bezig
0
'PSV wil ster van de Future Cup wegplukken uit jeugdopleiding van Ajax'
35
'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
47
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties