Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Benfica biedt wanhopige Renato Sanches uitweg na komst James'

Laatste update:

Volgens het medium is Luis Filipe Vieira, voorzitter van Benfica, al bezig om een huurconstructie op poten te zetten. Sanches speelde vorig seizoen slechts af en toe voor der Rekordmeister. Hij speelde zeventien competitiewedstrijden mee, waarvan elf als invaller. Dit seizoen lonkt er minder speeltijd voor Sanches, zeker gezien de komst van James Rodríguez van Real Madrid.

Sanches, die in München tot 2021 vastligt, kwam in de zomer van 2016 voor een bedrag van minimaal 35 miljoen euro over van Benfica. Hoewel hij als een groot talent wordt gezien, gaat hij waarschijnlijk weinig aan spelen toekomen bij de Duitse topclub. A Bola claimt dat de komst van de Colombiaanse middenvelder, die overigens met Jorge Mendes dezelfde zaakwaarnemer heeft als Sanches, de Portugees heeft doen besluiten te vertrekken bij de landskampioen.

Voorzitter Karl-Heinz Rummennigge liet eerder aan Kicker al weten dat Sanches veel moet spelen om zijn ontwikkeling door te zetten. Hij kon echter niet zeggen of dat gaat gebeuren bij Bayern: "Hij heeft geen eenvoudig eerste jaar gehad hier, maar het is ongelooflijk belangrijk dat hij continu speelt. We gaan bepalen wat we met hem gaan doen als we al onze aankopen hebben gedaan. Maar laat het duidelijk zijn dat het laatste halfjaar hier voor beide partijen niet bevredigend was."

Zou Renato Sanches er goed aan doen om deze zomer te vertrekken?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
2
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties