Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Benfica denkt aan Oranje-sluitpost als opvolger van City-aankoop Ederson'

Laatste update:

Zoet, die nog tot medio 2019 onder contract staat bij de Eindhovenaren, wordt genoemd als mogelijke versterking bij de Portugezen, maar naast de Oranje-international staan er nog meer doelmannen op het lijstje. Mile Svilar, het jonge talent van Anderlecht, wordt gevolgd, terwijl ook Tomas Vaclik van Basel en Ciprian Tatarusanu van Fiorentina worden bekeken.

Volgens A Bola is Benfica al in gesprek met één van de genoemde kandidaten, die volgens het medium hoe dan ook niet-Portugees zal zijn. De club zou voornamelijk azen op een ervaren sluitpost, waardoor Svilar waarschijnlijk af zal vallen. De nieuwe aanwinst moet de concurrentiestrijd aangaan met Júlio César en Bruno Varela, diedeze zomer overkwam van Vitoria Setubal.

Marcel Brands, technisch manager van PSV, liet gisteren tegen Voetbal International weten dat niemand zich nog heeft gemeld voor Zoet: "We zijn geen kampioen geworden, er is dus minder belangstelling voor onze spelers. Bang voor een leegloop ben ik nooit geweest. Voor Jeroen Zoet, Santiago Arias en Gastón Pereiro heeft zich bij ons niemand gemeld. Die geruchten zijn denk ik allemaal het werk van agenten."

Jeroen Zoet is goed genoeg voor Benfica

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties