Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica komt met waslijst aan misdragingen van Nederlands probleemkind

Laatste update:

Volgens de FIFA moet Benfica 3,5 miljoen euro aan compensatie betalen, maar de opponent van Ajax in de groepsfase van de Champions League heeft een waslijst aan argumenten waarom de beëindiging van de samenwerking terecht zou zijn geweest. Het eerste wangedrag vertoonde Ould-Chikh in november 2015, toen hij in Frankrijk met 230 kilometer per uur een auto bestuurde zonder rijbewijs.

In het tweede seizoen begonnen de problemen pas echt, aldus Benfica. Hij arriveerde met overgewicht bij de club en bleef maar aankomen, ondanks een special trainingsregime. Op 28 juli klaagde Ould-Chikh over rugpijn, maar de medische staf mocht niet checken wat het probleem precies was. Twee dagen later verliet hij tijdelijk de training en weigerde hij zichzelf na afloop te wegen.

Op 2 augustus maakte hij, samen met teamgenoot Adel Taarabt, enkele oefeningen belachelijk en stelde dat Portugal een 'waardeloos land' was met 'waardeloze mensen'. De dag erop kwam hij 25 minuten te laat voor de training, aldus Benfica, terwijl hij in het medisch centrum sprak over een 'waardeloze club' en een 'waardeloze fysiotherapeut'. Ook verlangde hij bij een massage dat hij 'werd behandeld als een koning', zo claimt de club.

Op 5 augustus kwam de nu 21-jarige voetballer uit Roosendaal weer 25 minuten te laat op de training, waarna de club weigerde hem mee te laten trainen. De volgende dag trainde hij ook niet, omdat zijn auto in vuur en vlam had gestaan. Enkele dagen later beledigde hij fysiotherapeut Hugo Zagalo met de woorden 'Son of a b*tch' en 'fa**ot'.

"Jij verlaat je werk om acht uur 's avonds en verdient niets. Ik ben rijk en werk alleen maar twee uur per dag. (...) Ik neuk je vrouw en je moeder", zou Ould-Chikh hebben gezegd volgens Benfica. Daarna miste hij wederom enkele trainingen en weigerde hij deel te nemen aan enkele weegmomenten. Ook zou Ould-Chikh in november betrokken zijn geweest bij een ruzie in een nachtclub.

Ould-Chikh sloot zich in 2017 aan bij FC Utrecht, maar de buitenspeler liet zich ook bij de Domstedelingen gelden. In maart kwam Ould-Chikh in het nieuws nadat hij door trainer Jean-Paul de Jong van de training was gestuurd na een scheldkanonnade op het veld. In augustus van dit jaar maakte de Eredivisionist bekend dat de wegen van speler en club per direct zouden scheiden.

Komt het nog goed met de carrière van Bilal Ould-Chikh?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
0
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
9
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
8
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
10
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
33
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties