Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benfica lijkt draad kwijt op weg naar cruciaal duel met Ajax

Laatste update:

Benfica ging bijna twee weken geleden met 1-0 onderuit tegen Ajax, waarna een 2-0 nederlaag in de competitie volgde tegen Belenenses. Bij een overwinning kon de ploeg van trainer Rui Vitoria de koppositie overnemen van FC Porto en de thuisploeg begon ook uitstekend. Al na twee minuten spelen kwam Benfica op voorsprong. Na slecht uitverdedigen door de verdedigers van Moreirense, pikte Joao Felix de bal op en bediende hij de Braziliaanse aanvaller Jonas, die van dichtbij scoorde.

Daarna ging het helemaal mis voor Benfica. Drie minuten na de openingstreffer werd de stand alweer gelijkgetrokken. De achterhoede van Benfica werd vanuit de tegenstoot compleet uit elkaar gespeeld, waarna Ciquinho vanaf de rand van het strafschopgebied met succes de trekker overhaalde, op aangeven van Arsensio. Laatstgenoemde bleek vrijdagavond van grote waarde, want hij stond ook bij de volgende twee Moreirense-goals aan de basis.

Benfica werd opnieuw geklopt vanuit de counter. Arsensio was ongrijpbaar op de rechterflank en gaf de bal perfect voor bij de tweede paal, waar het voor Nuno Pedro een koud kunstje was om de 1-2 tegen de touwen te werken. Het zou nog erger worden voor Benfica, want nog in de eerste helft werd de marge op twee gebracht door de bezoekers. Arsensio bracht Mamadou Ndiaye in stelling, die doelman Osisseas Vlachodimos met een afstandschot verschalkte.

In de tweede helft hield Moreirense stand en kwam de overwinning niet meer in gevaar. Benfica eindigde de wedstrijd met tien man, doordat Jardel een directe rode kaart pakte. De topclub moet in de competitie de tweede nederlaag op rij slikken en kent zodoende een slechte generale repetitie voor het duel van aanstaande woensdag met Ajax. Als de Amsterdammers weten te winnen in het Estádio da Luz, is het zeker van overwintering in de Champions League.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties