Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benfica met twee assists van John naar zege, Indi scoort voor FC Porto

Laatste update:

Benfica - Arouca 4-0
Benfica dacht Arouca wel snel even de bietenbrug op te sturen, maar in de eerste helft kreeg de tegenstander juist de beste kansen. Doelman Artur moest een aantal keer handelend ingrijpen; de thuisploeg van Jorge Jesus creëerde relatief weinig. De trainer liet aanwinst Jonas na 44 minuten invallen voor de geblesseerde Lima en liet Nicolas Gaitán in de rust in de kleedkamer achter ten faveure van Ola John. In de tweede helft kregen beide partijen al gauw goede kansen, zo raakte Lisandro López namens Benfica tegen de paal. In het laatste kwartier stelde Benfica de zege veilig. Talisca schoot zijn zesde goal in zeven wedstrijden binnen voor de 1-0 en Derley, Eduardo Salvio en Jonas bepaalden de eindstand op 4-0 in Estádio da Luz. John leverde de assists op de laatste twee goals. Benfica heeft dit seizoen pas twee punten laten liggen.

FC Porto - Sporting Braga 2-1
Martins Indi opende na 25 minuten de score door bij een doorgekopte hoekschop bij de tweede paal de bal binnen te tikken. FC Porto had zijn handen echter wel vol aan Sporting Braga, want de bezoekers waren met name op de counter gevaarlijk. Nadat Felipe Pardo al een goede kans had laten liggen, tekende Zé Luis met een geplaatste inzet voor de gelijkmaker door Martins Indi uit te kappen en vervolgens het eerdere balverlies van Yacine Brahimi af te straffen. Het Porto van Julen Lopetegui hield de punten echter wel in het eigen Estádio do Dragão, want Juan Quintero schoot na circa een uur spelen diagonaal laag binnen: 2-1. Die voorsprong gaf Porto niet meer weg. De blauwhemden hebben nu al ruim vijf maanden niet meer verloren in de nationale competitie, want de laatste nederlaag dateert van 4 mei, toen Olhanense met 2-1 te sterk bleek.


Penafiel - Sporting Portugal 0-4
Sporting Portugal is na zeven speelronden nog altijd ongeslagen in de Primeira Liga. Het elftal van Marco Silva boekte zaterdagavond al zijn derde overwinning van het seizoen, al vielen de doelpunten pas in de laatste 21 minuten. Islam Slimani kopte na een voorzet van Jefferson hard binnen en verdubbelde de marge even later door via de lat raak te schieten: 0-2. Sporting had de zege in de tas en in de laatste tien minuten scoorde men nog eens tweemaal: Nani chipte de bal na een pass van Fredy Montero over de doelman heen en Montero was een paar minuten daarna de afmaker, door een lage voorzet bij de tweede paal binnen te glijden: 4-0. Sporting, dat dinsdag met 0-1 van Chelsea verloor, staat nu op dertien punten

Wie eindigt dit seizoen het hoogst, denk je?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties