Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benfica rekent dankzij goalgetter Lima in 'Klassieker' af met rivaal

Laatste update:

Benfica opende een kleine tien minuten voor rust de score, maar de beste kansen waren daarvoor voor de thuisploeg. Na een uistekende pass van Óliver Torres schoot Héctor Herrera rakelings naast en even later hield Júlio César spits Jackson Martínez met een uitstekende redding van een treffer af. Lima zorgde ervoor dat Benfica met een voorsprong de rust in ging, want hij target=blank>liep de bal binnen na een verre inworp van Maxi Pereira. Elf minuten na de pauze besliste Lima de wedstrijd, door de 0-2 te maken.

Keeper Fabiano kon Talisca van scoren afhouden, maar was kansloos op de rebound van Lima. Het Porto van Julen Lopetegui was nog wel dicht bij een eretreffer, maar een goal van Jackson werd vanwege een handsbal afgekeurd en de Colombiaan raakte in de slotfase nog de lat. Ola John viel na tachtig minuten in voor Talisca en had dus ook een (klein) aandeel in de belangrijke overwinning van as Aguías. Bij het team uit Lissabon viel aanvoerder Luisão overigens nog wel uit met een blessure.

-
Denk jij dat Benfica kampioen wordt?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
10
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
12
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
17
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties