Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Benfica verlengt contract Ola John en leent hem uit aan Championship-club'

Laatste update:

John leek eerst nog op weg naar Toulouse, maar de Franse club en Benfica werden het niet eens over het te betalen percentage van het salaris van de Nederlander. Wolverhampton pakte wel door en heeft zelfs een optie tot koop bedongen op de linksbuiten. Na dit seizoen kan Wolverhampton hem voor acht miljoen euro overnemen van Benfica.

Donderdag ondergaat John een medische keuring bij Wolves. Wanneer hij deze met succes doorstaat kan hij aanstaande zaterdag al debuteren voor zijn nieuwe club in de uitwedstrijd tegen Birmingham City. John is overigens geen onbekende in de Championship. Vorig seizoen speelde hij 28 wedstrijden op huurbasis voor Reading, waarin hij goed was voor vier doelpunten. Eerder werd de vleugelspits uitgeleend aan Hamburger SV.

-
Keert Ola John nog terug bij Benfica?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties