Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benjamin Mendy bestempeld als 'kwetsbaar' en belandt in 'roughest jail'

Laatste update:

De veiligheid van Mendy kon in HMP Altcourse - een gevangenis van de zogenaamde B-categorie - niet meer worden gewaarborgd. Daarom is besloten om hem onder te brengen in een gevangenis in de A-categorie. Daar kunnen gevangenen beter worden beschermd, maar dat betekent niet dat Mendy een gemakkelijke tijd tegemoet gaat in Strangeways.

Een bron die bekend is met het leven in Strangeways heeft in gesprek met The Sun laten weten dat de gevangenis zeer rough is. "De gevangenis heeft een verantwoordelijkheid om de gevangen een zo veilig mogelijke omgeving te bieden. Maar hij heeft geen idee wat hem te wachten staat. Het is een van de ruwste gevangenissen van het land. Het andere probleem is dat hij mogelijk geconfronteerd zal worden met supporters van Manchester United die vastzitten."

De linksbenige vleugelverdediger zit sinds augustus in voorlopige hechtenis. In oktober werd een borgtocht van de voetballer geweigerd door een rechter na een verhoor van vijftig minuten. Het was de derde borgtochtaanvraag die Mendy had ingediend. Mendy werd gearresteerd nadat een zeventienjarig meisje beweerde dat ze in augustus door hem seksueel zou zijn misbruikt in zijn villa in Cheshire, zo'n vijftig kilometer ten oosten van Liverpool.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties