Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benjamin Pavard tekent voor vijf jaar bij Bayern München

Laatste update:

De 22-jarige Pavard, die zowel als rechtsback als centrumverdediger uit de voeten kan, was afgelopen zomer de grote verrassing in de nationale ploeg van Frankrijk op het WK. Onder bondscoach Didier Deschamps veroverde hij een basisplaats en groeide hij uit tot een belangrijke schakel bij de uiteindelijke wereldkampioen. De clubs stonden voor hem in de rij en afgelopen zomer werd hij al veelvuldig gelinkt aan Bayern München. Tot een overstap kwam het destijds niet en dit seizoen speelt hij zijn wedstrijden nog altijd voor Stuttgart, waar zijn contract doorloopt tot medio 2021.

View this post on Instagram

De kogel is door de kerk! Goede aanwinst voor Bayern München? #dtv #bayern #bayernmunchen #munchen #miasanmia #benjaminpavard #pavard #vfbstuttgart #stuttgart #bundesliga

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Volgens Duitse media betaalt Bayern 35 miljoen euro om zijn verbintenis bij de nummer zestien van de Bundesliga af te komen. Daarmee behoort Pavard tot een van de duurste aankopen uit de clubgeschiedenis van Bayern. Alleen Corentin Tolisso (41,5 miljoen euro), Javi Martínez (40 miljoen euro), Arturo Vidal (37,5 miljoen euro) en Mario Götze (37 miljoen euro) waren duurder. "Hij is een jonge speler die wereldkampioen is. We zijn zeer blij en trots en dat we hem naar Bayern hebben kunnen halen", reageert Salihamidzic.

Pavard kwam op twaalfjarige leeftijd in de jeugdopleiding van Lille OSC terecht en brak daar door op het hoogste niveau. In de zomer van 2016 maakte hij voor een transfersom van vijf miljoen euro de overstap naar Stuttgart, waar hij uitgroeide tot een vaste waarde. Hij speelde zich in de kijker bij de bondscoach en kwam tot dusver tot achttien interlands en een doelpunt voor les Bleus. Behalve Bayern waren naar verluidt ook Barcelona en Napoli in de race om de handtekening van Pavard.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties