Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benítez: 'Ik weet niet zeker of ik het hele seizoen bij Chelsea blijf'

Laatste update:

"Als je de controle over een wedstrijd hebt, moet je je kansen afmaken en de wedstrijd beslissen. We hadden voor rust twee, drie goals kunnen maken. Na rust scoorden zij als eerste, zij het wat controversieel. Wij konden daar vervolgens niet mee omgaan", had de Spaanse coach geconstateerd. Naar zijn landgenoot Fernando Torres wijzen wilde Benítez niet: de spits miste redelijk wat kansen, waaronder een hele goede toen Chelsea reeds met 3-1 achter stond tegen West Ham.

"Ik vond dat het team kansen creëerde, niet alleen Fernando", verdedigde Benítez de moeizaam opererende aanvaller. Gevraagd naar wat het medicijn is voor een herstel van Chelsea antwoordde de ex-coach van onder meer Liverpool en Internazionale clichématig. "Heel simpel: we moeten gaan winnen. En hard blijven werken." Benítez durft echter niet te zeggen dat hij het seizoen afmaakt in Londen.

De Chelsea-supporters kennen de grillen van Roman Abramovich maar al te goed en zongen you're getting sacked in the morning richting hun coach toen hij het veld verliet. "Of ik er honderd procent zeker van ben dat ik het seizoen afmaak bij Chelsea? Nee, geen honderd procent. Maar we hebben vandaag niet gewonnen: was dat wél gebeurd, dan zouden we met z'n allen blij zijn geweest", aldus de Spanjaard.

-

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
134
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
317
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
40
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties