Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benítez: 'Ja, een speler als Bale is inderdaad een probleem voor me'

Laatste update:

Benítez zegt er hard om te hebben gelachen. "Het lijkt erop dat sommige kranten er van houden om het nieuws sensationeler te maken dan het is", zei hij vrijdag in de aanloop naar het competitieduel met Real Betis. "Wat Bale betreft: een speler die snel is, goed kan koppen en een goed schot heeft, is nu plotseling een 'probleem' voor een coach. Voor mij is het juist prettig om zoveel goede spelers tot mijn beschikking te hebben."

James Rodríguez mag ook tot dat rijtje worden gerekend. Dat de Colombiaan vorige week reserve was, deed dan ook de nodige wenkbrauwen fronsen. "Na een WK én de Copa América heeft een speler soms wat meer rust nodig. James is later binnengekomen. Hij speelde niet tegen Gijón omdat ik dat verstandiger vond. Hij is later aan het seizoen begonnen, het is vreemd om daar dan zo'n heisa over te maken", aldus Rafa.

-
Gareht Bale moet altijd spelen bij Real

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
17
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
23
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties