Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Benítez moet meteen zwaar gesprek voeren met begeerde Madrileen'

Laatste update:

Marca claimt dat Besiktas en Fenerbahçe belangstelling hebben voor de keeper en dat er meerdere clubs zijn in Engeland, Italië en Frankrijk die Casillas wel willen binnenhalen. Ook zou er één Spaanse partij zijn die San Iker wil verlossen van Real Madrid, al is tot op heden nog niet bekend om welke club het gaat. De meeste clubs hopen vooral dat Casillas een transfervrije uitgeleide krijgt in Madrid.

Zijn contract loopt nog tot medio 2017, maar Real Madrid wil heimelijk het liefst dat De Gea arriveert. Als hij wordt aangetrokken lijkt hij de concurrentiestrijd aan te zullen gaan met Keylor Navas en zal Casillas weg mogen. Gezien zijn staat van dienst lijkt een transfervrije aftocht mogelijk, al betekent dat wel dat Real Madrid miljoenen moet betalen aan de keeper zelf. De 'loyalty bonus' zou op kunnen lopen tot veertien miljoen euro.

Casillas zelf wil eerst afwachten wat Rafael Benítez hem te zeggen heeft. De 55-jarige trainer zal eerdaags onthuld worden als de nieuwe sterke man in Madrid en als hij vertrouwen heeft in Casillas, blijft de keeper gewoon aan. Als Benítez aangeeft dat hij De Gea wil halen en dat Casillas een rol op het tweede plan kan krijgen, kan het ook nog zo zijn dat de meervoudig Europees- en wereldkampioen in Madrid blijft.

Wat denk jij dat er met Iker Casillas gebeurt?

Meer nieuws

Arbitrale blunder: gelijkmaker van De Ligt tegen Real Madrid onterecht afgekeurd
0
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
233
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
35
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
16
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties