Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benítez: 'Winnen met Liverpool, Valencia, Napoli en Inter was niet simpel'

Laatste update:

In zijn twee seizoenen bij i Partenopei eindigde Benítez op de derde en de vijfde plek in de Serie A. Geen prestaties die lang zullen beklijven, maar desondanks besloot Real hem deze zomer aan te stellen als opvolger van Carlo Ancelotti. "Winnen met Liverpool, Valencia, Napoli of zelfs het Inter dat ik overnam, was niet eenvoudig", claimt de oefenmeester. "Dat waren niet de sterkste teams van Europa."

Toch slaagde Benítez erin om met Liverpool in 2005 de Champions League te winnen. "Maar ik moest eerst veel zaken uit de weg ruimen. Je hebt daar Manchester United, Chelsea, Manchester City dat in opkomst was, en Arsenal. Bij Napoli was het hetzelfde. Juventus was oppermachtig, maar we hebben toch twee prijzen (Coppa Italia en Supercoppa, red.) gewonnen. Ik heb er het maximale uitgehaald."

Gaat Rafael Benítez het beter doen bij Real Madrid dan Carlo Ancelotti?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
21
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
12
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties