Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bento herinnert geen kans van Tsjechië, Ronaldo klaar voor 'gevecht'

Laatste update:

Ronaldo maakte twee goals tegen Nederland en was ook donderdag weer goud waard, door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken tegen Tsjechië. "We hadden de kwaliteit om naar de halve finale te gaan en dat hebben we bewezen", zei hij na afloop. "En nu zie ik alleen maar glimlachende mensen en hoor ik goede muziek. Wat wil je nog meer?"

Bondscoach Bento was tevreden over de prestatie die zijn ploeg geleverd had: "Ik kan me geen kans van Tsjechië herinneren (de Tsjechen schoten inderdaad geen enkele keer op doel, red.) en in de tweede helft hebben we een voorstelling gegeven", vond de oefenmeester. "Het winnen van het EK? Daar dromen we nog niet van. We willen nu eerst de halve finale winnen: dat is op dit moment onze droom. Pas als we de halve finale winnen mogen we verder kijken."

Michael Bilek, coach van Tsjechië, vond de nederlaag voor zijn ploeg verdiend. "Doelman Petr Cech hield ons met enkele geweldige reddingen nog lange tijd in de wedstrijd. We wilden gevaarlijk zijn in de counter, maar in de tweede helft verdween de kracht en energie uit ons team en één situatie was genoeg om de wedstrijd te beslissen. Maar voor ons was het bereiken van de kwartfinale al een groot succes."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
2
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
3
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
10
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties