Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema al 24 uur verwikkeld in bizarre woordenoorlog met Di Marzio

Laatste update:

Transfermarktexpert Di Marzio claimde vrijdag dat Benzema openstaat voor een transfer naar San Siro. Zijn zaakwaarnemers zouden deze week samen met tussenpersoon Ludovic Fattizzo hebben gesproken met trainer Gennaro Gattuso en directeur Massimiliano Mirabelli van Milan. Karim Djaziri, een van de zaakwaarnemers van Benzema, ontkrachtte het verhaal echter meteen: hij tweette drie lachende emoji's als reactie. Benzema ging achter zijn zaakwaarnemer staan. De spits schreef op Instagram Stories: 'Di Marzio, jij bent degene die straks een nieuwe baan moet zoeken. Leugenaar.'


Di Marzio beet echter van zich af. "Hij (de zaakwaarnemer, red.) kan zoveel lachen als hij wil, maar hij lacht niet meer als de speler straks van zaakwaarnemer verandert", voorspelde de journalist. "Hij zal ook niet lachen als hij erachter komt dat Benzema andere tussenpersonen met Milan liet spreken. Benzema heeft zelf met Gattuso gesproken. Ik lach er niet om; ik vertel alleen wat ik heb geverifieerd."

Vervolgens publiceerde Di Marzio een directe quote van Fattizzo, de tussenpersoon die dus bij een gesprek met Milan zou zijn geweest. "Het klopt: ik heb samen met Benzema's zaakwaarnemers gesproken met bestuurders van Milan. Maar ik kan er verder niets over zeggen." Zaakwaarnemer Djaziri sloeg weer terug: hij noemde Di Marzio op Twitter een clown en suggereerde dat de journalist verhalen verzint omdat hij uit is op sensatie.

Alfredo Pedullà, een journalist die claimt dat Milan alleen interesse heeft in Álvaro Morata, mengde zich vervolgens in de ruzie, Hij bedankte Benzema voor diens 'assist', doelend op het feit dat Benzema de transfer naar Milaan ontkende. Tot slot sneerde Benzema zaterdag op Instagram Stories weer naar Di Marzio. "De leugen wordt doorgezet. Leugenaar. Stop ermee, jongens."

Denk je dat Karim Benzema naar AC Milan gaat?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
5
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
79

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties