Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema en Asensio loodsen Real naar eerste zege in voorbereiding

Laatste update:

Ancelotti kwam met een sterke basiself voor de dag en gunde onder meer Luka Modric, Toni Kroos, David Alaba en Benzema een basisplek. Laatstgenoemde wist al na negen seconde (!) te scoren, maar werd terecht teruggefloten vanwege buitenspel. Juventus zette daar een gevaarlijke vrije trap van Leonardo Bonucci tegenover. De verdediger probeerde het van grote afstond, maar trof de bovenkant van de lat. Niet veel later werd de ban gebroken door Benzema. De Franse spits mocht aanleggen vanaf elf meter na een overtreding op Vinícius Júnior en faalde niet: 1-0.

Bij Juventus was onder meer een basisplek ingeruimd voor Ángel Di María, maar de Argentijn wist geen potten te breken tegen zijn voormalig werkgever. Hij werd halverwege het duel afgelost door Juan Cuadrado. Ancelotti bracht halverwege Antonio Rüdiger voor Éder Militão en wisselde na ruim een uur spelen nagenoeg zijn complete elftal. Asensio kwam binnen de lijnen voor Federico Valverde en was vijf minuten later trefzeker. De aanvaller werd bediend door Jesús Vallejo en rondde met links eenvoudig af: 2-0.

Het betekende voor Real pas de eerste zege van de voorbereiding, nadat de ploeg eerder niet was opgewassen tegen Barcelona (0-1) en tegen Club America bleef steken op een gelijkspel (2-2). Voor Juventus staat volgende week nog een vriendschappelijke krachtmeting met Atlético Madrid op het programma. Real bereidt zich voor op de Europese Super Cup tegen Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt. Dat duel wordt op 10 augustus gespeeld in Helsinki. Vier dagen later trapt de formatie van Ancelotti het LaLiga-seizoen af tegen promovendus Almeria.

-

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
0
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
4
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties