Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema haalt keihard uit: 'Hij vond mij een misdadiger, ik word gek!'

Laatste update:

Benzema speelde in oktober 2015 zijn laatste interland en neemt Valbuena veel kwalijk, zo vertelt hij in een interview met l'Équipe: "Alles komt bij hem vandaan, maar de meesten kennen de feiten niet. Hij heeft nu gezegd dat hij bereid is om weer met mij te spelen en dat hij niet boos is, maar dan is er echt iets mis met hem! Aanvankelijk vond hij mij een misdadiger en zou ik hem hebben bedreigd en bang hebben gemaakt, maar dat heeft hij allemaal verzonnen. En nu zegt hij dat hij weer met mij wil samenspelen…"

"Hij zegt dat hij geen juridische stappen zou hebben ondernomen als hij toen wist dat het hier allemaal op zou uitdraaien. Is hij gek geworden of zo? Ik ben ruim anderhalf jaar lang zijn vijand die in zijn ogen gestraft zou moeten worden. Mijn naam is door alles en iedereen door het slijk gehaald. Ik heb mijn beste vriend Karim Zenati twee jaar lang niet mogen zien, want anders draaien we de bak in, en hij (Valbuena, red.) is lekker van het leven aan het genieten. Hij moet echt stoppen met deze bullshit, want ik word gek van zijn leugens", aldus Benzema.

Dit is toch wel een van de meest BIZARRE voetbalfoto's ooit! Deze foto van Mathieu Valbuena (1 meter 67) is niet bewerkt, maar is simpelweg vanuit een vreemde hoek genomen.

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 14 augustus 2013

Zenati, een goede vriend van Benzema, zou over een sekstape van Valbuena beschikken en wilde veel geld hebben, anders zou hij de video uitbrengen. De spits van Real Madrid zou daarop tegen Valbuena hebben gezegd dat hij met hem in Lyon langs moest komen om Zenati te vertellen dat de tape vernietigd moest worden. Benzema trad hierbij op als 'bemiddelaar'. "Ik vind het heel erg vreemd dat Benzema wilde dat ik die persoon ging ontmoeten. Hij stond er echt op", sprak Valbuena in Le Monde. "Ik ben erg teleurgesteld. Ik kan niet anders dan vaststellen dat mijn relatie met Karim niet zo oprecht is als hij misschien beweert."

"Ik heb hem bedankt voor de waarschuwing, maar ik heb gezegd dat hij niets hoefde te regelen. Zo stom ben ik niet, ik ben sceptisch. Karim heeft me indirect aangemaand om de afpersers te betalen. Hij sprak niet op een agressieve toon tegen mij en hij noemde ook geen concrete bedragen, maar zo aandringen... Pfff", aldus Valbuena. Toen Benzema's naam in verband werd gebracht met de zaak, belde hij Valbuena in paniek op. "Hij riep: 'Mat, wat is dit in godsnaam?", liet Valbuena in november 2015 weten. "Tja, hij werd gehoord op de telefoontaps. Het is toch niet mijn schuld dat Benzema betrokken is geraakt? Ik ben het slachtoffer. Ik kan in de toekomst best met Benzema spelen, maar mijn vriend is hij niet."

Het is nog onduidelijk hoe het juridisch onderzoek nu verder gaat, maar feit is wel dat Benzema voorlopig niet hoeft te rekenen op een belletje van bondscoach Didier Deschamps. "Maar ik heb nooit bedankt voor de nationale ploeg, hoewel het wel makkelijker zou zijn om te zeggen: ik kap ermee'", zo gaat Big Benz verder. "Ik zou dat kunnen zeggen omdat ik nu wel genoeg gezien en gehoord heb. En ik denk dat veel mensen er ook wel vrede mee zouden hebben als ik een dergelijk besluit neem, maar ik blijf tot de beschikking staan van de Franse ploeg en zal de selectielijsten altijd in de gaten blijven houden. Dat kan ik moeilijk loslaten, want voetbal is nu eenmaal mijn werk."

"Spelen voor Frankrijk zal nooit iets triviaals voor mij worden", vervolgt Benzema. "Ik heb in Frankrijk wel gemerkt dat hoe meer je bereikt, hoe meer mensen je willen zien falen. Ik ben daar wel aan gewend geraakt. Er worden polls over mij gehouden, steeds maar weer. Men probeert mij steeds met andere spelers te vergelijken…ik zou hun namen niet eens durven noemen. Het is niet dat ik niet vergeleken wil worden, maar de vergelijkingen moeten dan wel realistisch blijven", aldus Benzema, die vermoedelijk doelt op vergelijkingen met legendarische spitsen in de geschiedenis van les Bleus. Benzema zegt wel behoefte te hebben aan duidelijkheid: "Sommigen zeggen dat ik opgeroepen kan worden, maar Deschamps heeft dat niet gezegd."

"Als de coach dat tegen mij in mijn gezicht zegt en mij om sportieve redenen niet wil oproepen: prima! Dan ga ik gewoon door met hard werken. Maar als hij er andere redenen voor heeft, dan moet hij dat ook in mijn gezicht zeggen en weet ik waar ik aan toe ben. Ik heb de coach om uitleg gevraagd. Een uitleg hoeft niet lang te duren, twee minuten hooguit. Zo moeilijk is het niet. Maar ik sta nog altijd tot zijn beschikking en de coach weet dat", besluit Benzema, die sinds 2009 uitkomt voor Real en daarvoor de kleuren verdedigde van Olympique Lyon. Zijn contract in het Santiago Bernabéu loopt nog tot medio 2019 door.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties