Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Benzema heeft iets stoms gedaan en we willen de spirit niet verstoren'

Laatste update:

"We voelden een sterke harmonie in de selectie. De spelers voerden de taken op het veld zo goed uit dat we het het niet waard vinden om het risico te lopen dat die spirit wordt verstoord. Bondscoach Didier Deschamps zei dat Karim erg, erg, erg verdrietig was. Ik wil benadrukken dat ik veel waardering voor Karim heb, maar hij heeft ook iets erg stoms gedaan."

Benzema haalde donderdagmiddag overigens opnieuw het nieuws, omdat hij op Instagram een publicatie likete die Mathieu Valbuena en Olivier Giroud belachelijk maakte. "Deschamps geeft #VALGIROUD de kans om een van de beste vijf spitsen ter wereld te vervangen. Wat vinden we ervan? Ik kijk nog liever met een verrekijker naar Valbuena in die seksvideo dan dat ik het EK ga volgen...", viel er bij de post te lezen.

Wie moet Karim Benzema in de punt van de aanval vervangen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
4
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties