Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema: 'Het klopt dat 35 mijn favoriete getal is, maar dat is privé'

Laatste update:

"Ik voel me goed bij deze club", vertelt Benzema via de officiële kanalen van Real. "Heel goed om zo door te gaan. Voetbal is mijn leven. Als ik kan scoren en andere doelpunten kan voorbereiden, ben ik nog gelukkiger." De teller staat dit seizoen inmiddels op tien treffers in alle competities. "Ik heb een goed niveau bereikt en ik ben gemotiveerd. Dit is een belangrijk jaar voor iedereen. We spelen goed, als team, we verdedigen samen, we vallen samen aan en we hebben nu meer geluk dan voorheen om te kunnen scoren."

Benzema weet dat er veel van hem verwacht wordt, zeker nu Ronaldo niet meer voor Real Madrid speelt. "Er wordt altijd meer van mij gevraagd. Real Madrid is de beste club ter wereld", benadrukt de Fransman. "Iedereen verwacht meer van een aanvaller: meer doelpunten, meer acties, meer assists, maar dat is normaal. Dat motiveert mij om er een geweldig jaar van te maken, vooral dit seizoen. Of ik mij meer verantwoordelijk voel? Ja, voorheen hadden we Cristiano. Nu is hij er niet meer om doelpunten te maken."

"Nu is het aan mij. Ik ben heel gemotiveerd." Benzema, goed voor 202 doelpunten in het tenue van Real Madrid, wil niet zeggen op hoeveel doelpunten hij deze voetbaljaargang wil eindigen. "Ik wil meer scoren. Als je meer scoort, komen de prijzen vanzelf." Het persoonlijke record van Benzema bedraagt 32 goals in 2011/12. "Of dat mijn doel is? Nee, ik wil elke wedstrijd scoren of een assist geven. Ik heb niet een bepaald aantal in gedachten. Het klopt dat 35 mijn favoriete getal is, maar dat is privé", besloot Benzema lachend. "In het veld denk ik alleen aan doelpunten en assists, zo veel mogelijk."

Denk jij dat Real Madrid dit seizoen een prijs wint?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties