Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Benzema is door het slijk gehaald en hij voelt zich een crimineel'

Laatste update:

"Hij is down en hij voelt zich blootgesteld. Hij is iemand die door het slijk is gehaald", aldus advocaat Alain Jakubowicz tegen L'Équipe. "Hij voelt zich een idioot en erger nog, een crimineel. Karim zal vechten voor zijn eer en het is ons doel om de bron van het gebeuren te identificeren."

Onlangs lekte een transcript van een telefoongesprek tussen Benzema en Valbuena uit. "Luister Mathieu, als je wil dat de video vernietigd wordt, dan zoekt mijn vriend je wel op in Lyon. Ik wil je helpen, maar je moet die gozer wel echt ontmoeten. Zo werkt dat. Hij komt wel. Hij zal praten. Ik beloof dat er geen kopie van de video is gemaakt. Mijn vriend komt gewoon naar je toe en dan kunnen jullie het uitspreken, oké? Als je hem niet wil ontmoeten en niet wil betalen, het is jouw leven, maar ik heb je gewaarschuwd", zo zou Benzema gezegd hebben.

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
9
'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
17
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
20
Ontslagen Xavi laat gigantisch miljoenenbedrag vrijwillig schieten bij Barcelona
41
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties