Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Karim Benzema lijkt in Saudi-Arabië spoedig herenigd te worden met Real Madrid-icoon Nacho Fernández

Laatste update:

Eerder dit seizoen werd duidelijk dat Nacho zou vertrekken bij Real Madrid, maar hij deed dat niet voordat hij zijn club als aanvoerder naar de Champions Leauge-winst en de landstitel leidde. De Spanjaard gaf aan in Europa alleen voor Real Madrid te willen spelen.

De 34-jarige Nacho werd eerder nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar de Verenigde Staten. Zo schreef Marca dat een stap naar de Major League Soccer de 'meest waarschijnlijke' uitkomst was.

Ook Inter toonde serieuze interesse in de veteraan. De Milanezen toonden begin vorig seizoen al interesse in Nacho, die er toen voor koos om in Madrid te blijven. De Italianen zouden ook deze zomer in hem een uitstekende transfervrije versterking zien, maar lijken dus definitief achter het net te vissen.

Nacho bleef bij zijn beslissing om voor geen enkele andere Europese club dan Real Madrid te spelen en nu lijkt Ittihad Club er met hem vandoor te gaan. Bij de Saudi's, die afgelopen seizoen vijfde werden in de Saudi Pro League, zou Nacho onder meer Karim Benzema tegenkomen.

De Fransman en de Spanjaard speelden sinds 2012 samen in het eerste van Real Madrid. Vorig jaar besloot Benzema te vertrekken naar Saudi-Arabië en Nacho lijkt hem nu te volgen. Ook onder meer N'Golo Kanté, Fabinho, Luiz Felipe en Jota staan er onder contract.

Nacho won bij Real Madrid, waar hij lang niet altijd basisspeler was, zesmaal de Champions League. Ook werd hij onder meer viermaal kampioen van Spanje en prijken er twee Spaanse bekers, vijf Supercopa's en vier Europese Supercups op zijn palmares.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over 'who else' na wondergoal
4
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
65
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
41
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
18
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties