Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema mist strafschop en leidt daarmee cruciale nederlaag Ittihad in

Laatste update:

Bij beide ploegen stonden er genoeg bekende namen aan de aftrap. Benzema werd bij Ittihad vergezeld door N'Golo Kanté en de van Celtic overgekomen Jota. Fabinho, die eind juli overgenomen werd van Liverpool, werd nog buiten de selectie gelaten door trainer Nuno Espírito Santo. Bij Al-Hilal stond Kalidou Koulibaly centraal achterin en was er voor Rúben Neves en Milinkovic-Savic een plekje op het middenveld ingeruimd. Coach Jorge Jesus koos daarnaast voor de Braziliaan Malcom in de spits.

Binnen een kwartier kwam Al-Hilal op voorsprong, toen Milinkovic-Savic wist raak te knikken uit een corner van Rúben Neves: 0-1. Op slag van rust kreeg diezelfde ploeg een strafschop, die werd benut door buitenspeler Salem Al-Dawsari: 0-2. Vlak na rust deed Ittihad iets terug via Romarinho: 1-2. De marge van twee doelpunten werd al snel hersteld, daar Malcom van dichtbij binnen wist te werken na een strakke voorzet: 1-3.

Niet veel later kreeg ook Ittihad een penalty. De scheidsrechter keek in eerste instantie over een overtreding op Romarinho heen, maar na een kort VAR-moment werd er alsnog naar de stip gewezen. Benzema ging achter de bal staan en schoot hard en laag in. De inzet van de Fransman eindigde echter op de paal. Na de gemiste strafschop bleven kansen voor Ittihad uit, waardoor Al-Hilal er met de winst vandoor ging. Die ploeg neemt het in de halve finale op tegen de winnaar van het duel tussen Al-Shabab en Al-Wahda.

-

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
0
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
7
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
35
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties