Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema opnieuw verwikkeld in schandaal: 'Is dit een serieuze wereld?'

Laatste update:

Volgens de Franse website Mediapart, die in het verleden diverse schandalen van bekendheden aan het licht bracht, heeft D'Souza een aanklacht bij de lokale politie ingediend vanwege onder meer poging tot ontvoering, poging tot geweld zonder arbeidsongeschiktheid te veroorzaken en illegale opsluiting. De politie van Nanterre heeft inmiddels zelf onderzoek gedaan naar poging tot afpersing, zo melden Franse media.

Het verhaal gaat dat een jeugdvriend van Benzema, Smaïne Tabennehas, een door de aanvaller ingehuurde chauffeur én een zegsman, Yamna Aghrib, met D'Souza in een bar hadden afgesproken. Daar zouden ze via FaceTime een gesprek met Benzema starten. D'Souza beweert dat het drietal hem intimideerde, geweld wilde gebruiken én hem in een zwarte bestelbus wilde duwen. Tabennehas, de chauffeur en Aghrib erkennen met D'Souza in een bar te hebben afgesproken, maar verzekeren dat zij geen geweld jegens hem hebben gebruikt.

Tabennehas zegt dat D'Souza 'zelf op de grond is gevallen'. De tussenpersoon beweert dat een voormalig akkefietje met Benzema van een paar maanden geleden ten grondslag ligt aan het incident. D'Souza, die vakantie's voor Benzema organiseerde en bij de onderhandelingen over een uiteindelijk mislukte transfer naar AC Milan betrokken was, moest naar eigen zeggen van de aanvaller in juli een bedrag van 50.000 euro van Marokko naar Frankrijk brengen. Dat geld was afkomstig van een sponsor, zo lichtte D'Souza toe.

Benzema zag daar geen cent van terug. D'Souza verzekerde namelijk aan de politie van Nanterre dat de douane op het vliegveld van Marrakech het geld in beslag had genomen. Het kamp-Benzema zou echter bewijs hebben dat het bedrag op legale wijze, via de invoerregels, de grens was gepasseerd en verdenkt D'Souza ervan dat hij het geld in zijn eigen zak heeft gestoken. D'Souza denkt dat het drietal de rekening wilde vereffenen, alvorens men na de wedstrijd met Benzema in het Hotel Royal Monceau zou afspreken.

Sylvain Cormier, de advocaat van Benzema, heeft al aan Mediapart laten weten dat D'Souza 'liegt' om 'zijn daden te rechtvaardigen'. Benzema citeert donderdagavond op Twitter zelf enkele citaten uit de publicatie van de website en kan zijn ogen niet geloven. "Is dit een serieuze wereld? Pff", vraagt hij zich af. Hij voegt daar de hashtags #FautArreter, #Givemeabreak en #CTrop aan toe, plus een emoticon die overgeeft.

Meer nieuws

Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
2
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
2
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
15
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
8
Live meepraten in de Championship Play-Off-finale: Leeds United - Southampton
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties