Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema reageert op Twitter furieus: 'Nu zie ik uw ware gezicht!'

Laatste update:

"Het is geschiedenis, we kunnen niet terug", aldus Le Graet. "Hij is voor Real Madrid een geweldige speler, maar ons Franse team heeft nu een bepaalde speelstijl ontwikkeld en kan niet meer terug." De dertigjarige Benzema is niet gediend van die uitspraken en reageert middels een bericht op Twitter.

"Meneer Le Graet, met alle respect, maar u heeft uw kans om te zwijgen laten liggen. Ik zie nu uw ware gezicht. Dat is niet het gezicht van de persoon die zei veel van mij te houden en zei zich niet te mengen in het team en de keuzes van de coach!", aldus de 81-voudig international. In deze caps kwam de aanvaller tot 27 treffers.

Benzema verwijst naar de keren dat Le Graet zei dat Benzema heus niet voor altijd geschorst blijft voor zijn aandeel in het seksschandaal met Mathieu Valbuena. In februari 2017 zei Le Graet nog: "De rechtszaak heeft naar mijn gevoel veel te lang geduurd. Voor mij is het klip en klaar: Karim is niet geschorst dus hij kan worden opgeroepen. Het is volledig aan de bondscoach." Eerder, in oktober 2016, zei Le Graet ook al dat Benzema 'oproepbaar' is.

Begrijp jij de frustratie bij Karim Benzema?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
22
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
31
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
34
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties